Шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова ще се изправи пред първото

...
Шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова ще се изправи пред първото
Коментари Харесай

Ще напусне ли Ваня Стамболова „Фермата“?


Шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова ще се изправи пред първото съществено предизвикателство във „ Фермата “, което може да й коства оставането в играта. Тази вечер тя беше определена от дуелистката Нина за неин конкурент на арената, двете ще се изправят една против друга в неделя вечер.

Въпреки че Ваня демонстрира желязна физика, уменията й в чукането на пирони и рязането с трион не са й буря. Именно те обаче са част от изпитанията нещата, които ще би трябвало да преодолее, с цел да завоюва част от борбите на дуела.

Изборът на емигрантката в Лондон Нина да се изправи против потвърдил се спортист с множество медали беше посрещнат с изненада както от съфермерите й, по този начин и от самата Ваня. Причината е, че на пръв взор те по никакъв метод не са равностойни физически и се чака Стамболова да я победи с лекост. Дали обаче ще има изненади и шампионката ще се прибере вкъщи, предстои да стане ясно в неделя. Със сигурност и двете дуелистки ще дадат всичко от себе си, с цел да се доберат до успеха, тъй като всяка от тях има какво да потвърди пред себе си и пред околните си. Ваня се надява да бъде първата жена-победител във „ Фермата “, а Нина – да покаже на брачна половинка си, че има за какво фамилията им най-сетне да се завърне в родината.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР